Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ
passepartoutΙνστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής English versionpassepartout
passepartout
bg_inside_main_left
passepartout
bg_LeftMenuTop_big
bg_LeftMenuBottom_bigpassepartout
passepartout
ArrowRightRed
Βρίσκεστε εδώ: ΙΕΧΜΗ > Εταιρίες Τεχνοβλαστοί & Οργανισμοί >BEM S&S - Boundary Element Methods Software & Services
youarehere2
 

BEM S&S - Boundary Element Methods Software & Services

website: -


BEM S&S - Boundary Element Methods Software & Services Η BEM S&S ιδρύθηκε το 2008 από συνεργαζόμενα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών υπό την αιγίδα του ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ. Το όραμα της εταιρείας ήταν η παροχή υψηλής ακρίβειας, πρωτοπόρων προϊόντων λογισμικού και προηγμένων υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου, κυρίως με βάση, αλλά όχι μόνο, την Μέθοδο Συνοριακών Στοιχείων (BEM). Το κύριο προϊόν είναι το ISoBEM (Integrated Software on BEM), το οποίο είναι μια προηγμένη και φιλική προς το χρήστη, αυτόνομη πλατφόρμα, που λύνει προβλήματα που απορρέουν από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων χρησιμοποιώντας τη Μέθοδο Συνοριακών Στοιχείων.

Η εταιρεία διέκοψε τη λειτουργία της το 2012.


 
Αποστολή και στόχοι
Η BEM S&S ιδρύθηκε με σκοπό την εμπορική διάθεση προϊόντων επιστημονικού λογισμικού και την παροχή υπηρεσιών σχετικών με τη Μέθοδο Συνοριακών Στοιχείων (Boundary Element Method). Αρχική επιδίωξη είναι η παροχή λογισμικού και υπηρεσιών σε Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ιδρύματα και στη συνέχεια η επέκταση του πελατολογίου σε βιομηχανικό επίπεδο.
 
Υπηρεσίες/Προϊόντα
Βασικό προϊόν της BEM S&S είναι η πλατφόρμα λογισμικού ISoBEM - Integrated Software on the Boundary Element Method. Το συγκεκριμένο πακέτο λογισμικού καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων από πολλά επιστημονικά πεδία. Συγκεκριμένα, είναι δυνατή η επίλυση προβλημάτων ακουστικής, ελαστικότητας, ελαστικότητας ανωτέρων βαθμίδων, ηλεκτρομαγνητισμού, ρευστομηχανικής και αλληλεπίδρασης ρευστού-κατασκευής. Τα παραπάνω μπορούν να επιλυθούν σε 2 και 3 διαστάσεις καθώς και ως στατικά, περιοδικά ή πλήρως δυναμικά προβλήματα. Ένα φιλικό προς τον χρήστη γραφικό περιβάλλον επιτρέπει την κατασκευή και επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων.

Η BEM S&S αναλαμβάνει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για μηχανικούς με σκοπό να παρέχει στις βιομηχανίες απαντήσεις και λύσεις σε προβλήματα μηχανικού. Οι υπηρεσίες παρέχονται είτε με χρήση του ISoBEM, είτε μέσω άλλων εμπορικών πακέτων λογισμικού, με γνώμονα την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ακρίβειας και την καλύτερη δυνατή ποιότητα αποτελεσμάτων.
 
 
 
Επικοινωνία

Καθηγητής Δημοσθένης Πολύζος
Επιστημονικός Σύμβουλος
e-mail: polyzos@mech.upatras.gr

 
   

 

 
bg_inside_main_right
passepartout
main_bottom2
passepartout  
passepartoutΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, Οδός Σταδίου, Πλατάνι, Τ.Θ. 1414, 26504 Πάτρα
passepartoutΤηλ.: 2610.965.300 E-mail: info@iceht.forth.gr
passepartout
ΕΣΠΑpassepartout
passepartout© Copyright ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ, All rights reserved.

passepartoutΕπικοινωνία | Τηλεφωνικός Κατάλογος | Σύνδεσμοι | English


Όροι Χρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα