Νέα

Κατηγορία: Γενικές Ανακοινώσεις

Forum Ανάπτυξης 2009 / 12ο Money Show

Forum Ανάπτυξης 2009 / 12<sup>ο</sup> Money Show

Παρουσίαση του Πεδίου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης του ΙΕΧΜΗ «Νανοτεχνολογία/Υλικά» από το Δρ. Βλαδίμηρο Νικολάκη


Η οργανωτική επιτροπή του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2009/12ου Money Show Πάτρας (www.forumanaptixis.gr) διοργάνωσε το καθιερωμένο πολυσυνέδριο -έκθεση της Πάτρας, στις 21 & 22 Νοεμβρίου 2009, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο γνώριμο χώρο του ξενοδοχείου Αστήρ.

Το πολυσυνέδριο FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2009/12ο Money Show Πάτρας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, είχε επιλέξει μια κεντρική θεματική ενότητα ως κατεύθυνση για τις καθιερωμένες δίωρες εκδηλώσεις, με κριτήριο τις εξελίξεις που συντελούνται στο αναπτυξιακό πεδίο της κοινωνίας και στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Η κεντρική θεματική ενότητα που επελέγη από τους διοργανωτές του φετινού πολυσυνεδρίου ήταν «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ».

Το ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ συμμετείχε και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την παρουσίαση, σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, των τριών Πεδίων Έρευνας & Ανάπτυξης του Ινστιτούτου, καθώς και των τεχνοβλαστών του. Επίσης συμμετείχε για πρώτη φορά και με μία δίωρη συνεδρία το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 – 14:00. Το θέμα που επιλέχθηκε από το ΙΕΧΜΗ ήταν: «Ο μετασχηματισμός της κοινωνίας μέσω της έρευνας» με τη συμμετοχή επιλεγμένων εταιρειών που είχαμε ήδη συνεργαστεί μαζί τους.

Tα πλήρη πρακτικά μαζί με σχετικό οπτικό υλικό από την εκδήλωση σε μορφή τηλεοπτικού ρεπορτάζ και φωτογραφικών στιγμιότυπων βρίσκεται στο επίσημο site του Πολυσυνεδρίου, μαζί με τα πρακτικά όλων των εκδηλώσεων του FORUM Ανάπτυξης 2009.