Νέα

Κατηγορία: Γενικές Ανακοινώσεις

Εκδήλωση “Family Day” για όλη την οικογένεια, υπό την Αιγίδα του ΙΕΧΜΗ

Εκδήλωση “Family Day” για όλη την οικογένεια, υπό την Αιγίδα του ΙΕΧΜΗ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Family Day, την Κυριακή 28 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμός Safety Project  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών –Μαιευτών Πάτρας.  Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκατοντάδες γονείς και κηδεμόνες με παιδιά, καθώς και επαγγελματίες που ασχολούνται με βρέφη και παιδιά, ενώ επίσημη προσκεκλημένη ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κα Ζαχαράκη Σοφία, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα για την οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για τα παιδιά, από την ομάδα Juniorsevents, το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησ-Αυγού, με τον Πασχαλινό Λαγό, τον Πίτερ Παν και την Τίνκερμπελ.  Η Νεράιδα της Άνοιξης έκανε facepainting και μικροί μεγάλοι διακόσμησαν Λαμπάδες για τα παιδιά – μαχητές του παιδικού καρκίνου, που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη–ΕΛΠΙΔΑ». Ενώ ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πρόσφερε ένα σεμινάριο για τις Πρώτες Βοήθειες σε Βρέφη και Παιδιά και ο Σύλλογος Μαιών-Μαιευτών για το μητρικό Θηλασμό και τη φροντίδα του μωρού.

Η Εκδήλωση “Family Day” τελούσε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Εδώ