Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ
passepartoutΙνστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής English versionpassepartout
passepartout
bg_inside_main_left
passepartout
bg_LeftMenuTop_big
bg_LeftMenuBottom_bigpassepartout
passepartout
ArrowRightRed
Βρίσκεστε εδώ: ΙΕΧΜΗ > Νέα-Εκδηλώσεις > 2011
youarehere2
 

2011


Διακεκριμένη ομιλία στη μνήμη του Α. Χ. Παγιατάκη

Το ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ οργάνωσε διακεκριμένη ομιλία στη μνήμη του Α. Χ. Παγιατάκη, εκλιπόντος Προέδρου του ΙΤΕ και Διευθυντή του ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011, στην αίθουσα σεμιναρίων του Ινστιτούτου. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Leon Gradon, καθηγητής στο Warsaw University of Technology, ο οποίος παρουσίασε ομιλία με τίτλο: Nanostructured particles for controlled inhalation therapy.
Ο καθηγητής Gradon, που υπήρξε στην αρχή της καριέρας του μεταδιδακτορικός συνεργάτης του εκλιπόντος, έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Διετέλεσε Κοσμήτορας της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Warsaw University of Technology. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 160 εργασίες σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει 200 ανακοινώσεις σε συνέδρια. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη μηχανική αεροκολλοειδών σωματιδίων, στη μελέτη της διήθησης, στη μεταφορά αερίων και σωματιδίων στους ανθρώπινους πνεύμονες σε συνδυασμό και με τη λήψη φαρμάκων με εισπνοή, καθώς και σε μαθηματικά μοντέλα διεργασιών.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τον ομιλητή υπάρχουν εδώ.

 

Forum Ανάπτυξης 2011 / 14ο Money Show

Διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και φέτος το καθιερωμένο πολυσυνέδριο - έκθεση FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2011/14ο Money Show Πάτρας το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Νοεμβρίου 2011 στο γνώριμο χώρο του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ. Κεντρική θεματική ενότητα του πολυσυνεδρίου, που λειτούργησε ως κατεύθυνση για τις καθιερωμένες δίωρες εκδηλώσεις, ήταν η «Κοινωνία σε συνθήκες κρίσης», με στόχο να αναδειχθεί πολύπλευρα η διάσταση αυτή της κρίσης, που αφορά την ίδια την κοινωνία, ως άμεσο αποδέκτη των συνεπειών της. Το ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ συμμετείχε και φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο πολυσυνέδριο με την παρουσίαση, σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, των τριών Πεδίων Έρευνας & Ανάπτυξης του Ινστιτούτου, καθώς και των τεχνοβλαστών του, παρουσιάζοντας τα πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα των Ερευνητών και τη συμβολή του Ινστιτούτου στην περιφερειακή ανάπτυξη. Τα πρακτικά των εκδηλώσεων και φωτογραφικό υλικό από την όλη εκδήλωση βρίσκονται στο επίσημο site του πολυσυνεδρίου www.forumanaptixis.gr.

 

 

 

 

 
bg_inside_main_right
passepartout
main_bottom2
passepartout  
passepartoutΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, Οδός Σταδίου, Πλατάνι, Τ.Θ. 1414, 26504 Πάτρα
passepartoutΤηλ.: 2610.965.300 E-mail: info@iceht.forth.gr
passepartout
ΕΣΠΑpassepartout
passepartout© Copyright ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ, All rights reserved.

passepartoutΕπικοινωνία | Τηλεφωνικός Κατάλογος | Σύνδεσμοι | English


Όροι Χρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα